Mail naar verkoop@valeda.nl

Artikelen 1 t/m 10 (52)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Papier is er in alle soorten en maten, vormen en kleuren. Zo wordt het gebruikt om op te printen, een kassabon uit te draaien of bijvoorbeeld om posters mee te maken. Het gewone printpapier, de witte a4’tjes die overal te vinden zijn, kennen wij als “normaal” papier. Maar tegelijkertijd zijn er tal van soorten speciale papieren! Vandaag zetten wij daarom een aantal soorten speciaal papier voor je op een rijtje.

Lees meer
Geplaatst door Valeda.nl

Vrijwel overal waar we komen is het binnen handbereik. Papier. Het gebruik van papier is voor ons de normaalste zaak van de wereld geworden. We gebruiken papier om een boodschappenlijstje te maken, om boeken op te printen en voor oneindig veel meer. Helaas legt de wereldwijde papierproductie flinke druk op het milieu en de natuur. Enorme hoeveelheden bos worden gekapt voor de productie van papier. Om deze trend tegen de gaan is er "ecopapier" ontwikkeld. In dit artikel leggen wij je uit wat dat inhoudt.

Lees meer
Geplaatst door Valeda.nl

Ben je gek op knutselen? Dan vind je het waarschijnlijk ook erg leuk om rond te snuffelen in (online )winkeltjes, waar je verschillende knutselmaterialen kunt vinden. Ook Valeda heeft een ruim aanbod aan materialen en tools voor knutselen en handarbeid. Voor iedereen die het overzicht wel eens kwijtraakt tussen alle materialen, hebben we in dit artikel 5 creatieve tools voor knutselen onder elkaar gezet.

Lees meer
Geplaatst door Valeda.nl

Helaas is het niet voor iedereen weggelegd, een opgeruimde en rommelvrije werkomgeving. Menig werkplek heeft er onder te lijden. Uit onderzoek blijkt dat rommel de hersenen prikkelt en zorgt voor een mindere mate van concentratie. Tegelijkertijd kunnen spullen of documenten kwijtraken wat natuurlijk ook weer tijd kost. Om dit te voorkomen en om er voor te zorgen dat je kantoor netjes opgeruimd is hebben we dit artikel geschreven. Met deze 4 tips is jouw werkplek altijd spik en span!

Lees meer
Geplaatst door Valeda.nl

Een presentatie geven is altijd spannend, of het nou voor tien of honderd mensen is. Er zijn vele cursussen en theorieën over het geven van een goede presentatie. Vaak is de basis van je presentatie hierin het belangrijkst. Tips als een goede voorbereiding, het maken van keynotes en je publiek in ondergoed voorstellen zijn reeds bekend. In dit artikel geven we je een aantal extra tips over de materiële aspecten van een presentatie.

Lees meer
Geplaatst door Valeda.nl

Wanneer je iets wilt versturen per post is het belangrijkste dat dit veilig en op tijd aankomt. Om deze veiligheid te garanderen zijn er talloze soorten verzendenveloppen waaruit je kan kiezen. Allemaal gemaakt om hetgeen dat je wilt versturen in perfecte staat aan te laten komen. Daarnaast heeft iedere envelop een eigen specifieke uitstraling. De keuze van je verzendenvelop is dus van groot belang. Met behulp van dit artikel proberen wij je te helpen een zo goed mogelijke keuze te maken.

Lees meer
Geplaatst door Valeda.nl
Voer jij veel van je werkzaamheden uit op kantoor? Dan is het wel zo aangenaam als alle gewenste gadgets en kantoorartikelen beschikbaar zijn. Maar wat zijn nu echt de meest onmisbare spullen die je zou moeten hebben, maar die niet altijd op ieder kantoor aanwezig zijn? Wij zetten de belangrijkste 4 overzichtelijk voor je op een rijtje, zodat jij direct weet waar je moet zijn in het geval dat je bepaalde kantoorartikelen mist of wenst. Lees meer
Geplaatst door Valeda.nl

Enveloppen: welke soorten zijn er?

1 feb. 2016 11:17:40

Wanneer je brieven, documenten of brochures wilt versturen, is het verstandig om deze veilig en stijlvol in een envelop op de post te doen. Hierdoor komen ze in goede staat bij leveranciers, partners, (potentiële) klanten of andere stakeholders terecht. Voor allerlei verschillende soorten brieven bestaan geschikte enveloppen en hierbij heb je de keuze uit diverse soorten, stijlen en formaten. Maar welke soorten enveloppen zijn er allemaal? In dit artikel zetten we dat overzichtelijk voor je op een rijtje. 

Lees meer
Geplaatst door Valeda.nl

Ondanks de digitalisering en geruchten over een toekomstig ‘papierloos’ tijdperk, neemt het papiergebruik nog steeds toe. Gezien de grote hoeveelheid papier dat men gebruikt, is het verstandig om goed na te denken over de papiersoort die je gebruikt op kantoor. Er zijn namelijk verschillen tussen de soorten papier en diverse doeleinden waarvoor deze gebruikt worden. In eerste instantie is het belangrijk om een juiste afstemming te maken tussen de kwaliteit van het papier en die van de printer. Dit zorgt doorgaans voor het beste printresultaat. 

Lees meer
Geplaatst door Valeda.nl

4 keer creatief met memo’s

16 dec. 2015 10:00:00

Een memo is een kantoorartikel dat vaker wordt gebruikt dan wordt gedacht. Het wordt voornamelijk als bureauaccessoire gebruikt, bijvoorbeeld om notities of herinneringen op te schrijven. Dit vierkante papiertje is vrij simpel, maar leent zich uitstekend voor zowel praktische als creatieve toepassingen. Memo’s kunnen zowel binnen als buiten de kantooruren een handige functie hebben. In dit artikel zetten we een aantal voorbeelden voor je op een rijtje.

Lees meer
Geplaatst door Valeda.nl

Artikelen 1 t/m 10 (52)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5